Hooglanderveen en VOP vermaken publiek

De toeschouwers die zaterdag op de eerste dag van het AVK het duel tussen Hooglanderveen en VOP (4-5) hadden uitgekozen, zullen daar geen spijt van hebben gehad. Beide teams schotelden het publiek een wedstrijd met een hoge amusementswaarde voor.
Al snel na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Bax was het eerste doelpunt een feit. De van Hoogland overgekomen Roy Tomassen boekte succes met een vrije trap: 1-0. Nummer twee kwam een half uur later op naam van Johan Veld: 2-0. Een tegenvaller voor de tegenstanders die zich echter niet zomaar gewonnen wilden geven. Terence Vliet verkleinde de achterstand maar nog voor rust bracht Guido Hildebrand het verschil weer op twee doelpunten: 3-1.
Na rust volgden nog vijf doelpunten. Marvin Snijders zorgde met zijn eerste doelpunt op het AVK voor vreugde in de gelederen van VOP: 3-2. Daar bleef het niet bij, want binnen tien minuten volgden nog twee treffers van VOP. Yannick de Vries en opnieuw Snijders zorgden voor een 4-3 voorsprong. Menno Lodeweges zag nog kans Hooglanderveen naast VOP te brengen (4-4) maar dat was gelijk het laatste wapenfeit van de ploeg. Mark van Houten voorkwam dat beide ploegen strafschoppen moesten nemen om te bepalen wie een ronde verder kwam.

Bron : destadamersfoort.nl Auteur: Balt Gmelig

Hierbij enkele foto’s uit de wedstrijd.

Wil je ze hebben, mail dan de wedstrijdag, wedstrijd en fotonummer naar: webmaster@amersfoortsvoetbalkampioenschap.nl