JO15

logo-kvva

Uitnodiging Amersfoorts Voetbal Kampioenschappen 2017 JO15 (C-Junioren)

Beste sportvrienden,

Naar aanleiding van het succes van het Amersfoorts VoetbalKampioenschap voor de JO15 Junioren (C-junioren) dat al 3 jaar bij KVVA georganiseerd wordt, organiseren wij ook het AVK 2017. Het toernooi uit zich in een aantal mooie wedstrijden van hoog niveau en heeft een zeer sportief karakter.

Daarom nodigen wij u uit om met uw JO15-1 elftal aan dit toernooi deel te nemen. Het toernooi zal op donderdag 25 mei 2017 gehouden worden.  Er zal gestart worden in de ochtend en naargelang het aantal inschrijvingen zullen we beslissen of we met één poule of met twee poules gaan werken.

Bij één poule werken we een halve competitie af en na afloop van deze wedstrijden zijn de posities op de ranglijst bekend en zal degene die op nummer één staat zich het komende jaar Amersfoorts Voetbalkampioen 2017 voor JO15-1 Junioren mogen noemen en de opvolger zijn van KVVA C1 die de afgelopen versie heeft gewonnen. Gaan we met twee poules werken dan zal er in de middag, als de poulewedstrijden zijn afgerond, door de nummers 1 en 2 een kruisfinale gespeeld worden. De winnaars hiervan gaan door naar de finale voor plek 1 en 2, en de verliezers gaan door naar de troostfinale voor plek 3 en 4.

 Winnaars van de vorige edities:

2014: Hooglanderveen C1

2015: CJVV C1

2016: KVVA C1

Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.         

In verband met de organisatie, verzoeken wij u ons zo spoedig mogelijk (inschrijving stopt  op 30 april 2017) door middel van een email te sturen naar cjuniorenavk@gmail.com van uw eventuele deelname op de hoogte te stellen.

Wees er dus snel bij, bij niet genoeg aanmeldingen hebben wij het recht om de organisatie van dit toernooi stop te zetten, maar dit wordt u dus eventueel vroegtijdig medegedeeld.

 U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving.

 Wij hopen uw team als deelnemer te mogen verwelkomen op ons sportpark Dollardstraat te Amersfoort.

Met vriendelijke groeten,

Toernooicommissie

Amersfoorts Voetbalkampioenschap C-junioren

Download hier het programmaboekje: