Speler Amsvorde onwel tijdens wedstrijd tegen ASC Nieuwland

20190820_064602000_iOS

Duel gestaakt

Het duel tussen Amsvorde en ASC Nieuwland op het Amersfoortse Voetbalkampioenschap is gisteravond gestaakt. Een van de spelers van Amsvorde werd tijdens de wedstrijd onwel. Na enige tijd en inmenging van de hulpdiensten werd via de speaker omgeroepen dat de situatie van de speler stabiel was. Het duel werd vervolgens niet uitgespeeld. Nieuwland stond met 2-0 voor dankzij goals van Karim Bouhssina en Parosh Abdullah, waardoor de ploeg van trainer Ernst Kraak (foto) zich plaatste voor de halve finale.

Hoogland is de tegenstander van Nieuwland in die halve finale. APWC hield tot de rust nog gelijke tred met de titelverdediger, maar in de tweede helft wist Hoogland alsnog afstand te nemen. Gijs Keuning en Tieme Leunissen scoorden voor de derdedivisionist. APWC eindigde het duel niet met elf man. Ibrahim el Khalki en Bilal Ozturk mochten voortijdig de kleedkamer opzoeken.

Het laatste duel van ging tussen CJVV en Cobu Boys. Zij maakten onderling uit wie met VVZA zou strijden om een finaleplek. Uiteindelijk was het CJVV dat zich bij de laatste vier van het toernooi voegde. De formatie van trainer Sijtze Wobbes won met het kleinst mogelijke verschil: 1-0. Sven Rozendal maakte de enige goal.

BRON AD
DOOR FRANK VERSTEEG
FOTO RODNEY KERSTEN