HVC – Nieuwland

Tweedeklasser Nieuwland was zaterdag gauw klaar met het naar de vierde klasse gepromoveerde HVC. Binnen een half uur had de formatie van trainer Willem van ‘t Westeinde, opvolger van de naar Amsvorde vertrokken Bert de Vries, een 3-0 voorsprong genomen.
,,Wij hebben HVC in de eerste helft overklast, ” zei middenvelder Rob Geertsma na de eenzijdige wedstrijd die Nieuwland uiteindelijk een 4-0 overwinning opleverde. ,,Het had wel een nulletje of zes moeten zijn.”
Na een minuut of vijf was het al raak. Marlon Gouverneur, vorig seizoen door blessureleed amper gespeeld, liet zien dat hij op de goede weg terug is. De aanvaller opende de score en nam na rust ook nummer vier (strafschop) voor zijn rekening.
De van Veensche Boys teruggekeerde Jelte Bakker was de maker van de tweede treffer. Het derde doelpunt in de eerste helft kwam op naam van Dirk Jan Beeftink: 3-0.
In de tweede helft bood HVC Nieuwland beter partij maar tot scoren kwamen de Zielhorst-bewoners niet. HVC doelman Kevin van de Heuvel moest al na een minuut of zeventien vervangen worden. Hij had teveel last van zijn lies en moest door de ook niet fitte Paul Fokkens vervangen worden

Bron: destadamersfoort.nl

Hierbij enkele foto’s uit de wedstrijd. Wil je ze hebben, mail dan de wedstrijdag, wedstrijd en fotonummer naar: webmaster@amersfoortsvoetbalkampioenschap.nl