Hooglanderveen – Hoogland

Hoogland heeft zich dinsdagavond op de tweede dag van het AVK niet door Hooglanderveen laten verrassen. Met 5-1 werd de strijd tussen de voormalige dorpsclubs in het voordeel van de eersteklasser beslist.
Hoogland had al na de eerste helft voldoende afstand van Hooglanderveen genomen. De ontmoeting op het hoofdveld van Quick was nog geen vijf minuten oud toen het eerste doelpunt al een feit was. Met een fraaie lobbal verraste Florian Lammers de Hooglanderveense doelman Rob van de Grootevheen: 1-0.
Hooglanderveen kreeg daarna van de formatie van trainer Ronald Heerschop geen kans om zich van die vroege tegenvaller te herstellen. Het hoge tempo van de Hooglanders was voor de Hooglanderveners een probleem en dat bleek al snel na de openingstreffer. Oscar Kommeren gaf een voorzet die door Luuk Voorburg met een kopbal werd afgerond: 2-0. Lange tijd wist Hooglanderveen de schade te beperken. Pas in de slotfase kon Voorburg zijn tweede doelpunt laten aantekenen: 3-0.
In de tweede helft werd nog drie keer gescoord. Namens Hoogland deden dat Voorburg en Mike Junger, voor Hooglanderveen was Manolo van Leijenhorst trefzeker: 5-1.

Bron: destadamersfoort.nl

Hierbij enkele foto’s uit de wedstrijd. Wil je ze hebben, mail dan de wedstrijdag, wedstrijd en fotonummer naar: webmaster@amersfoortsvoetbalkampioenschap.nl