Derde plaats voor Quick

Quick kijkt naar de scheidsrechter

De strijd om de derde plaats leek  een eenzijdige wedstrijd te worden. AFC Quick 1890 was in de eerste helft veel beter dan CJVV. Bij rust stond het al 3-0. Het werd toch spannend, mede doordat CJVV twee strafschoppen kreeg en Quick-verdediger Sander van Amstel al vroeg in de tweede helft met een rode kaart van het veld moest. ,,Door de scheidsrechter is het nog spannend geworden,” vond Quick-trainer Sijtze Wobbes. ,,Voetballend deden wij het vandaag heel goed.” Dat laatste kwam vooral doordat CJVV heel matig speelde in de eerste helft. ,,Daarna voetbalden wij wel goed met Quick mee,” aldus CJVV-verdediger Simon van Dijk. ,,Ook toen we nog met elf tegen elf stonden. Jammer dat zij met een zondagschot op 4-1 kwamen, anders had ik het nog wel eens willen zien.” Dylan Wienke (CJVV) werd topscorer van het AVK, met zeven goals.

AFC Quick 1890 – CJVV 4-3 (3-0).
Maickey Smeele 1-0,
Mick Kers 2-0,
Jeremy Lindenberg 3-0,
Dylan Wienke 3-1 (penalty),
Richard Moore 4-1,
Tomas van Dijk 4-2,
Dylan Wienke 4-3 (penalty).