Dag 5 2015 : Nieuwland – HVC

DSC06779

Waar in de voorgaande wedstrijden Nieuwland enigszins flets overkwam liet ze nu hun fellere kant zien. Al na 2 minuten lag de bal in het doel van HVC. Toen in de 10e minuut al de 2-0 op het scorebord werd gezet leek het een zware avond te worden voor HVC. De ploeg wist zich enigszins te stabiliseren en ook aan aanvallen toe te komen. Zodoende golfde het spel regelmatig op en neer, maar het klassenverschil was wel te groot. Nadat Nieuwland op een 4-0 voorsprong was gekomen kon HVC de eer nog redden in de slotminuten door de 4-1 te maken.

1-0 Johan Gelderblom
2-0 Johan Gelderblom
3-0 Martijn Schildhuis