Dag 5 2015 : Hooglanderveen – VVZA

DSC07153

Komend seizoen staat deze wedstrijd twee keer op de rol, toch stonden er geen experimentele teams in het veld. Beide teams wilden er een leuke pot van maken en het was Hooglanderveen die de eerste doelpunten wisten te maken. Was het eerst Roy Tomassen die de Veners liet juichen, daarna was het Tim van Iddekinge die de voorsprong wist te verdubbelen.  Met een 2-0 voorsprong ging de dorpsclub rusten en was het zaak deze voorsprong vast te houden. De Zeehelden kwamen na rust veel beter in het spel en via Marciano Rijnders werd al in de 49e minuut de aansluitingstreffer gemaakt. Heel lang wist Hooglanderveen de voorsprong vast te houden en leek de winst binnen handbereik, maar VVZA had een Duitse ontsnapping op het eind. Eerst scoorde Bastian Tuenter in de 85e minuut, waarna aanvoerder Van Zanten de bal in de 90e minuut strak vanuit de corner inkopte.

1-0 Roy Tomassen
2-0 Tim van Iddekinge