Dag 3 2015 : KVVA – VVZA

DSC04415

De vorige 2 ontmoetingen tussen KVVA en VVZA op het AVK waren ware slachtpartijen qua doelpunten in het voordeel van VVZA waarin de 10 doelpunten behaald werden. Omdat CJVV in de wedstrijd naast hun al lekker wist te scoren tegen De Posthoorn wisten de mannen van Willem van ‘t Land dat ze de vorige scores moesten proberen te evenaren om donderdag nog kans te maken op het winnen van de Troostprijs : een avondje uit voor het hele team bij Superfun.

Al in de 1e minuut kon er getwitterd worden dat er gescoord was door de Zeehelden en dat zou de rest van de avond nog zeer vaak gedaan mogen worden. De eerste helft misten de VVZA spelers nog vele opgelegde kansen, maar konden ze al wel met een 0-7 voorsprong tegen 9 KVVA spelers gaan rusten. De tweede helft was KVVA figurant in een wedstrijd die alleen nog vermakelijk was vanwege de doelpunten. De grootste score ooit op het AVK was na afloop een feit. Zonder handdoek was KVVA met 0-18 afgedroogd en kwalificeerde VVZA zich dus voor de verliezerspoule van donderdag.

0-1 Sebastian Tuenter
0-2 Steven van Zanten
0-3 Remy van Zanten
0-4 Michael Bakkenes
0-5 Sebastian Tuenter
0-6 Michael Bakkenes
0-7 Michael Bakkenes