AFC quick 1890 – Amsvorde

Op de Bokkeduinen had Quick veel kansen nodig om Amsvorde te kunnen verslaan. Vooral in de tweede helft bleek duidelijk dat de ploeg van trainer Sijtze Wobbes wel een goaltjesdief kan gebruiken.
Na een saaie eerste helft waarin geen wapenfeiten konden worden genoteerd, werd het tweede bedrijf een stuk interessanter. Beide ploegen zochten de aanval op maar het was Quick dat de meeste kansen kreeg.
Met af en toe kunst- en vliegwerk hielden doelman Pascal Kamerbeek en zijn verdedigers hun doel lange tijd schoon. Tot de 70e minuut. Toen had Amsvorde geen antwoord op een prima aanval van Quick die door Dennis van Westerlaak uitstekend werd afgerond: 1-0.

Bron: destadamersfoort.nl

Hierbij enkele foto’s uit de wedstrijd. Wil je ze hebben, mail dan de wedstrijdag, wedstrijd en fotonummer naar: webmaster@amersfoortsvoetbalkampioenschap.nl