APWC – Hooglanderveen

In een tijdsbestek van twee dagen heeft APWC op het Havenaer Amersfoorts Voetbalkampioenschap twee verschillende gezichten laten zien. Na de prima vertoning donderdag tegen Cobu Boys met als resultaat een 7-2 overwinning volgde zaterdag een wanprestatie van de formatie van trainer Harry Oussoren tegen Hooglanderveen. Door een 4-1 nederlaag kunnen de APWC’ ers zich voor de verliezersronde gaan opmaken.

Het ongeinspirerende spel van APWC bleef niet zonder gevolgen. Al na een minuut of tien kon doelman Maarten Kok de bal uit het net halen. Uit een voorzet van Thijs Tomassen liet Menno Bos de openingstreffer aantekenen: 1-0. De tweede treffer volgde al vrij snel.

Guido Hildebrand, eerder deze week tegen KVVA (3-2) al goed voor een doelpunt, verraste Kok met een schuiver: 2-0. Daarmee was het leed voor APWC nog niet voorbij. Tot overmaat van ramp kreeg Muslu Nantalboglu twee gele kaarten achter elkaar en kon hij dus met rood het hoofdveld van De Posthoorn verlaten. Met een man minder zag APWC geen kans het spelbeeld te veranderen.

In de tweede helft voerde Hooglanderveen door twee treffers van Hildebrand de score verder op: 4-0. Met een rake stiftbal redde Demi Noslin tenslotte de eer voor APWC: 4-1.

Bron: destadamersfoort.nl

Hierbij enkele foto’s uit de wedstrijd. Wil je ze hebben, mail dan de wedstrijdag, wedstrijd en fotonummer naar: webmaster@amersfoortsvoetbalkampioenschap.nl