Sponsormiddag

_ROD8993

Zonder sponsoren geen AVK, maar ook verenigingen kunnen niet zonder sponsoren.

De Stichting AVK nodigt traditioneel op de middag van de finale, de laatste dag van het AVK, deze sponsoren uit om ze daarvoor te bedanken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de horecasponsoren van het AVK. Maar niet alleen tijdens deze middag zorgen zij dat de sponsoren gastvrij kunnen worden onthaald, ook op elke toernooi dag is het dankzij hen mogelijk gasten te ontvangen in de hospitalitytent. Onze grote dank gaat dan ook uit naar restaurant Bij Bart, In den Gloeiende Gerrit, De Kabouterhut en Wijnhuis Alexander.

De gasten werden getrakteerd op een heerlijk romige kerriesoep met lente-ui van De Kabouterhut, gevolgd door een langzaam gegaard staartstuk met een creme van knolselderij, gepofte knoflookjus, tuinbonen en geroosterde romanesco van Bij Bart. Met als afsluiter heerlijke aardbeien met macarons en room van In den Gloeiende Gerrit. Uiteraard geserveerd met een heerlijke wijn van Wijnhuis Alexander. 

Tussen het eten door werd er geveild. Gastheer en veilingmeester  Jeroen Stomphorst wist de aanwezigen te motiveren de bordjes omhoog te steken voor leuke prijzen. Uiteindelijk werd er € 2.560,00 opgehaald ten behoeve van Stichting Leergeld. 

Ook was er een moment van afscheid nemen. Piet Hoek deelde mee dat Bert van Plateringen na 10 jaar bestuurslid te zijn geweest van de Stichting AVK heeft besloten er mee te stoppen. Piet bedankte Bert voor zijn inspanningen om het AVK te laten uitgroeien tot het evenement dat er nu staat.