Nieuwland – Hooglanderveen

Een vroeg doelpunt was vrijdagavond voor Nieuwland voldoende om Hooglanderveen de baas te blijven. Al na een minuut of drie vond Hossein Mezbanali het net van de tegenpartij en op die treffer hadden de Hooglanderveners geen antwoord meer. Zelfs met twee man meer op het veld slaagde de formatie van trainer Bert van den Brom er niet in de gelijkmaker te produceren.

De strijd om de derde plaats bood de weinige toeschouwers die voor het duel tussen de zaterdagtweedeklasser en zondagvierdeklasser waren komen opdagen, niet veel. Na de rake kopbal van Mezbanali was er tussen beide teams nauwelijks krachtsverschil te ontdekken. Hooglanderveen was de meest aanvallende ploeg. Kansen konden echter niet veel worden genoteerd.
In de tweede helft werd het duel pas interessant na een rode kaart voor Joel Brandsen, twee minuten later gevolgd door een tijdstraf voor zijn ploeggenoot Mezbanali. Later deelde de scheidsrechter nog een tijdstraf uit waardoor Nieuwland een groot deel van het tweede bedrijf met negen spelers op het veld stond.
Vreemd genoeg waren de beste kansen in die periode nog voor Nieuwland. Jelte Bakker en Mezbanali verzuimden Hooglanderveen echter het genadeschot te geven. Daardoor bleef het duel tot het laatste fluitsignaal nog spannend maar in de 1-0 stand kwam geen verandering meer.

Bron: destadamersfoort.nl

Hierbij enkele foto’s uit de wedstrijd. Wil je ze hebben, mail dan de wedstrijdag, wedstrijd en fotonummer naar: webmaster@amersfoortsvoetbalkampioenschap.nl