HVC – de Posthoorn

Na een minuut of 70 hielden de spelers van De Posthoorn het donderdagavond op sportpark Dorrestein voor gezien. Een gele kaart voor een speler die buiten de lijnen wat water dronk, was voor spelers en begeleiders van De Posthoorn de bekende druppel in het duel tegen HVC. Het elftal van trainer Rob Snijders stapte van het veld en kwam niet meer terug.
Op dat moment had HVC een 3-1 voorsprong. De Posthoorn was goed aan het duel begonnen. Na een minuut of vier had de ploeg zelfs de leiding genomen. Jochem Koot kon de bal ongehinderd in het doel van HVC koppen: 0-1.
HVC was door die vroege tegenvaller niet aangeslagen en ging op jacht naar de gelijkmaker. Na een half uur slaagde de ploeg er ook in op gelijke hoogte met De Posthoorn te komen. Wim Teunissen rondde een prima aanval goed af: 1-1.
Vier minuten na rust was ook nummer twee een feit. Ennest Bouabdellaoui had wel wel doelpogingen nodig om zijn ploeg aan een 2-1 voorsprong te helpen. Tien minuten later zorgde Teunissen voor de derde HVC treffer. Invaller Safa Agyazi passeerde een man of drie en werd daarna binnen de beruchte lijnen gevloerd. De toegekende strafschop vormde voor Teunissen geen probleem: 3-1.

Door: Balt Gmelig
Bron: destadamersfoort.nl

Hierbij enkele foto’s uit de wedstrijd. Wil je ze hebben, mail dan de wedstrijdag, wedstrijd en fotonummer naar: webmaster@amersfoortsvoetbalkampioenschap.nl