Hooglanderveen – VOP

Zondag Vierdeklasser Hooglanderveen heeft het HiP Amersfoorts voetbalkampioenschap 2011 zaterdag afgesloten met een overwinning op zaterdagderdeklasser VOP. De twee beslissende doelpunten kwamen in de tweede helft op naam van Menno Rodenburg en Stijn Mossink: 2-0.
Vanwege bekerverplichtingen op dezelfde dag traden beide ploegen niet in hun sterkste opstelling aan voor hun laatste wedstrijd op sportpark Dorrestein. Hooglanderveen toonde zich bijna de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. De ploeg van de nieuwe trainer Mark Visser had al in de eerste 45 minuten afstand van VOP kunnen nemen. Dennis Spoel stond echter een doelpunt van de Hooglanderveners in de weg. Vier keer onderscheidde de doelman zich met uitstekende reddingen.
Tien minuten na rust had de sluitpost echter geen antwoord op de inzet van de Hooglanderveense spits Rodenburg: 1-0. Tien minuten later volgde nummer twee. Mossink kon de eenvoudig achter Spoel deponeren: 2-0. VOP was daarna niet meer in staat om iets aan de achterstand te doen.

Door: Balt Gmelig
Bron: destadamersfoort.nl


Hierbij enkele foto’s uit de wedstrijd. Wil je ze hebben, mail dan de wedstrijdag, wedstrijd en fotonummer naar: webmaster@amersfoortsvoetbalkampioenschap.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>