Dag 3 2014 : De Posthoorn – APWC 1-5

Danny van Ee en Dustin Abdulkadir

De wedstrijd tussen De Posthoorn en APWC was een wedstrijd waar soms bijna letterlijk de vonken vanaf sprongen. Beide ploegen speelden vol op de aanval en streden om elke vierkante meter. In de eerste helft leek APWC een penalty te claimen, maar daar wilde de leidsman niets van weten. APWC was gevaarlijk met slimme steekballen, maar keeper Heining wist soms met kunst en vliegwerk zijn doel schoon te houden. Aan de andere kant sloeg wel Maickey Smeele toe en bezorgde De Posthoorn op die manier een 1-0 voorsprong met rust.

In de tweede helft begon de verdediging van De Posthoorn steeds meer te kraken, maar ze hadden het geluk dat diverse aanvallen van APWC strandden in onbegrepen passjes. Salim El Yousfi schoot de Paars Witten in de 63e minuut langszij en dat was het moment dat er bij De Posthoorn wat brak. De ploeg van Bert Trappel kon het snelle aanvalswerk van Evre’s Paars Witten niet meer aan en via nogmaals 2x El Yousfi en twee keer Fouaz El Massoudi wist APWC een 1-5 eindstand aantekenen. Hiermee plaatste zijn zich als beste verliezer van deze dag voor de laastte verliezersronde op donderdag.

1 – 0  Maickey Smeele