Dag 3 2014 : Cobu Boys – VOP 2-1

scheidsrechter VOP tegen Cobu Boys

Het was al verrassend dat VOP zaterdag uitgeschakeld werd door Hooglanderveen, maar vandaag werd de deceptie nog groter. Tegen het in zwaar weer verkerende Cobu Boys kon VOP geen vuist maken. Waar iedereen van te voren verwachtte dat VOP een walk-over partij zou spelen wisten de Zielhorst bewoners zich kranig te verdedigen. De equipe van Bert van de Brom weigerde zich in te graven en speelde ook brutaal op de aanval. Dit werd voor rust al beloond met een verrassende 1-0 voorsprong dankzij Suat Kaya.

Na rust zette VOP een tandje bij, maar de verdediging van Cobu Boys weigerde te zwichten. Een kwartier voor tijd wist Richard Pietersen dan toch VOP langszij te brengen. Het leek erop of Cobu Boys zou bezwijken onder de druk, maar met man en macht werd dit voorkomen. Toen in de 92e minuut Lambert Bax de 2-1 verrassend uit de counter scoorde waren de glimlachen op de gezichten van de Cobu Boys-spelers en begeleiding zeer groot. Hiermee hebben ze een verrassende oorvijg gegeven aan de kersverse 2e klasser VOP.

1 – 0  Lambert Bax