Cobu Boys – KVVA

Met een overwinning op KVVA heeft Cobu Boys donderdagavond afscheid genomen van het AVK 2011. De formatie van trainer Imam Evre bleef KVVA met 2-1 de baas en herstelde zich met die winst van de grote nederlaag (8-2) op de openingsdag van het toernooi tegen VOP.
KVVA verscheen niet in de sterkste opstelling voor de ontmoeting met Cobu Boys. De zaterdagderdeklasser kreeg de winst echter niet cadeau en moest alle zeilen bijzetten om na vier nederlagen in oefenwedstrijden de eerste zege te kunnen binnenhalen. Lange tijd hield KVVA stand en leken beide teams op een 0-0 ruststand af te stevenen. Met die tussenstand nam Damion Dekker echter geen genoegen. Met een kopbal opende hij in de eerste helft de score: 1-0.
In de tweede helft kon Cobu Boys verder afstand van KVVA nemen, dankzij een doelpunt van Elwin de Vries: 2-0. KVVA had nog wel een antwoord (2-1) en was zelfs dichtbij de gelijkmaker toen de ploeg van trainer John Tuithof een strafschop mocht nemen. De penalty werd echter niet benut. Cobu Boys speler Ercan Ates, de veroorzaker van de strafschop, haalde het einde van de wedstrijd niet. Hij kon na een tweede gele kaart de douche opzoeken.

Door: Balt Gmelig
Bron: destadamersfoort.nl

Hierbij enkele foto’s uit de wedstrijd. Wil je ze hebben, mail dan de wedstrijdag, wedstrijd en fotonummer naar: webmaster@amersfoortsvoetbalkampioenschap.nl