AFC Quick 1890 – CJVV

Jeen Bunnik, doelman van Quick, heeft zijn ploeg een plaats in de finale van het HiP Amersfoorts Voetbalkampioenschap bezorgd. De sluitpost was de gevierde man in de noodzakelijk geworden strafschoppenserie, nadat Quick en CJVV in de reguliere speeltijd geen beslissing hadden weten te forceren.
De halve finale eindigde doelpuntloos en dat was niet verrassend, gezien het spelbeeld. Beide teams toonden zich gelijkwaardig. In de eerste helft had Quick een overwicht maar de ploeg van trainer Sijtze Wobbes wist dat niet in de score tot uitdrukking te brengen. Mark de Boer kreeg de beste kans maar hij verzilverde die niet.
De tweede helft was een ander verhaal. CJVV was de bovenliggende partij maar de ploeg van trainer Jos Krikke scoorde ook niet. Met een lobbal op de lat was Wilfred Rietveld tien minuten voor tijd nog het dichtst bij een doelpunt.
Dezelfde Rietveld en zijn ploeggenoot Marnix Munneke faalden daarna vanaf elf meter. Bunnik liet zich niet passeren en kon niet veel later uitgebreid door zijn ploeggenoten bejubeld worden. Quick benutte namelijk vier strafschoppen, ruim voldoende voor een plek in de finale die komende zaterdag vanaf 15.00 uur op sportpark Dorrestein wordt afgewerkt.

Door: Balt Gmelig
Bron: destadamersfoort.nl


Hierbij enkele foto’s uit de wedstrijd. Wil je ze hebben, mail dan de wedstrijdag, wedstrijd en fotonummer naar: webmaster@amersfoortsvoetbalkampioenschap.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>