De Posthoorn sluit AVK winnend af

AD 19-08 De Posthoorn sluit AVK winnend af_artikel

De organisatie van de AVK toonde gisteravond in de verliezerspoule twee interessante affiches. Cobu Boys stond tegenover De Posthoorn. Beide vierdeklassers kennen elkaar al jaren op de zaterdagmiddag.

De Posthoorn, met de nieuwe oefenmeester Wim de Haas op de bank en de teruggekeerde goaltjesdief Maickey Smeele
binnen de lijnen, was uit op revanche. Het laatste duel werd immers gewonnen door Cobu Boys (3-2). Afgelopen dinsdag trainde Cobu Boys nog een lange tijd op felheid en korte mandekking. “Moeten we De Posthoorn vrezen?”, vroeg teamcoach Bert de Ruiter van Cobu Boys zich nog af .

Het antwoord kwam na negentig minuten. Met onder meer twee doelpunten van Maickey Smeele voor De Posthoorn en twee treffers van Bors Bunnik voor Cobu Boys werd het 3-3. De Posthoorn nam de strafschoppen net wat beter.

Tegelijkertijd werd op veld twee APWC en Quick 1890 afgewerkt. Op papier mocht dit onderonsje geen probleem zijn voor de bewoners van sportpark Dorrestein. Maar papier is geduldig. APWC is de verliezend finalist van vorig
seizoen. Daar kwam op desportpark De Koppel ook nog eens een promotie naar de derde klasse bij en afgelopen maandag voetbalde APWC nog met flair tegen VVZA. Quick 1890 was op haar qui vive. De Amersfoorters waren ontketend en wisten na een 1-1 ruststand uiteindelijk met 1-4 te winnen.

Hooglanderveen tenslotte sloot op het hoofdveld haar AVK-toernooi af met een 5-0 overwinning op CJVV.

AD 19-08 De Posthoorn sluit AVK winnend af_foto2
Wim de Haas, trainer van De Posthoorn. ARCHIEFFOTO

BRON AD